Spaghete cu kaizer si sos de rosii

Spaghete cu kaizer si sos de rosii

Ingrediente:
  • 200-300 g spaghete

  • 250g kaizer

  • 2-3 catei usturoi

  • 1 lingura ulei de masline

  • 1 cescuta de sos de rosii

  • 1/2 lingurita cimbru

  • sare dupa gust

  • patrunjel


Preparare:

Intr-o oala punem apa la fiert pentru spaghete. Cand incepe sa clocoteasca punem 1 lingurita rasa de sare si pastele. Ca timp, ele vor fierbe conform indicatiilor de pe pachet.

Separat, taiem cubulete kaizer-ul. Intr-o tigaie incingem uleiul de masline, adaugam kaizer-ul taiat cubulete, punem un capac si lasam 5 minute la foc mic sa se caleasca amestecand din cand in cand. La final adaugam usturoiul taiat rondele subtiri sau putin zdrobit cu cutitul si taiat si apoi cimbrul. Cand pastele sunt fierte, le punem intr-o strecuratoare,  turnam un jet de apa rece peste ele si le lasam putin la scurs. 

De preferat ar fi sa ne apucam de calitul kaizer-ului cand pastele sunt aproape fierte.

Adaugam spaghetele peste kaizer, adaugam sosul de rosii si potrivim de sare. Dupa ce s-au amestecat bine, se iau de pe aragaz. 

Se servesc calde cu putin patrunjel presarat deasupra. 
Pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu