Ingrediente:
- 10 feliute de muschi de porc
- condimente
Ingrediente pentru sosul de iaurt:
- 140 g iaurt simplu
- 2 catei de usturoi
- 1/2 lingurita de boia dulce
- 1 lingurita ulei de masline
- castravete
- menta
- busuioc uscat
Preparare:
Se condimenteaza carnea dupa gust si se pune la prajit pe grill.
Sosul: Se scurge iaurtul de zer, se pune intr-un cas
tronel si se bate putin cu uleiul. Se adauga usturoiul zdrobit, menta, busuiocul si 1/2 lingurita de boia de dulce. Castravetele se curata de coaja,se da pe razatoarea mica, se scruge de zeaama si se adauga peste iaurt. Se potriveste de sare si se amesteca totul bine.
tronel si se bate putin cu uleiul. Se adauga usturoiul zdrobit, menta, busuiocul si 1/2 lingurita de boia de dulce. Castravetele se curata de coaja,se da pe razatoarea mica, se scruge de zeaama si se adauga peste iaurt. Se potriveste de sare si se amesteca totul bine.
Se adauga peste feliile de carne prajite si se serveste ca atare.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu