Pui cu ciuperci si smantana
Iti trebuie:
- 4 pulpe de pui
- 250 ml supa de pui
- 100 g unt
- 150 ml vin alb demisec
- 100 ml smantana de gatit
- 15 ciuperci
- sare
- piper
- 1 foaie de dafin
- Speli bine pulpele de pui, le tai in doua si le pui la prajit in unt.
- Condimentezi cu sare si piper si lasi sa se rumeneasca frumos.
- Dupa ce pulpele de pui s-au rumenit frumos pe toate partile, adaugi supa de pui si foaia de dafin si lasi sa fiarba totul la foc mic pana cand scade lichidul.
- Adaugi in tigaie vinul si mai lasi sa fiarba pentru cateva minute.
- Intre timp, cureti ciupercile, le toci julien si le pui la calit in 2 linguri de unt.
- Condimentezi cu sare si piper si le lasi cateva minute, pana cand scade lichidul din tigaie,
- Adaugi in tigaia cu pulpe, ciupercile calite, smantana lichida pentru gatit, amesteci bine si mai lasi la foc cateva minute ( la foc mic).
- Va recomandam sa serviti aceasta reteta cu o portie de mamaliguta sau cu o portie de paste!
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pui cu ciuperci si smantana "
Va dorim " Pofta Buna ".
Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!
Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
- Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.
Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Nici o reteta populara nu a fost gasita.
Nici un autor popular nu a fost gasit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu