Pulpa de porc in crusta de portocale

Pulpa de porc in crusta de portocale






Pulpa de porc in crusta de portocale




Iti trebuie:

  • 1,5 kg pulpa de porc

  • 4 catei de usturoi

  • 1 lingurita sare grunjoasa

  • 3 portocale

  • 1 lingurita piper zdrobit

  • 3 crengute de rozmarin

  • 1 legatura patrunjel verde

  • 3-4 linguri ulei

  • 3 linguri gem de portocale

Pregatesti asa:
  1. Freci pulpa de porc cu sarea grunjoasa si piperul zdrobit, o onfoliezi si o dai la rece pentru circa 2 ore.

  2. Intr-o tava mare, asezi ulei pe care il incingi si pui pulpa de porc la rumenit circa 20 de minute, avand grija sa rumenesti carnea frumos pe toate partile.

  3. Pregatesti crusta astfel: razi coaja unei portocale, storci zeama de la toate portocalele, adaugi cateva frunze de rozmarin maruntite, patrunjel tocat marunt si gemul de portocale si amesteci bine.

  4. Ungi carnea de porc rumenit cu amestecul pregatit, adaugi putina supa de legume in tava, 2 frunze de dafin, restul de rozmarin, acoperi tava cu folie de aluminiu si dai totul al cuptor pentru circa 80 de minute.

  5. Inainte cu jumatate de ora ca friptura sa fie gata, scoti folia de aluminiu de pe tava, stropesti friptura cu zeama din tava si lasi sa se rumeneasca frumos.

  6. Pofta buna!

Pulpa de porc in crusta de portocale


PUBLICITATE




Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pulpa de porc in crusta de portocale "
Va dorim " Pofta Buna ".



Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!




Comentarii Pulpa de porc in crusta de portocale - Comentarii Reteta Culinara RSS









  • Publicitate







Nu am gasit nici o categorie



  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.




Nici o reteta populara nu a fost gasita.

Nici un autor popular nu a fost gasit.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu