Spaghete cu sos de ciuperci
Iti trebuie:
- 400 g spaghete
- 2 cepe
- 1 morcov
- 400 g ciuperci
- 500 g piept de pui
- 400 ml sos de rosii
- 1 lingura boia
- sare
- piper
- 2 linguri ulei
- Pui spaghetele la fiert in apa fierbinte in care ai adaugat o lingurita de sare si 1 de ulei.
- Lasi pastele sa fiarba timpul indicat pe ambalaj, dupa care le scoti, le speli sub un jet de apa rece si le lasi la scurs intr-o strecuratoare.
- Toci marunt cepele si le pui la calit in ulei incins si lasi la foc mic pana cand ceapa devine sticloasa.
- Adaugi apoi si ciupercile tocate marunt impreuna cu morcovul dat pe razatoarea mare.
- Intre timp, tai pieptul de pui in cubulete potrivite ca marime si le adaugi si pe acestea la calit impreuna cu ceapa si ciupercile.
- Lasi cateva minute sa se caleasca impreuna, avand grija sa condimentezi cu sare si piper.
- Dupa cateva minute, adaugi o lingurita de boia, iei tigaia de pe foc, amesteci bine si adaugi o cana de supa de legume ( sau de apa ).
- Adaugi si sosul de rosii si lasi sa fiarba la foc mic pana cand scade sosul.
- La final servesti spaghetele cu sosul de rosii, ciuperci si piept de pui.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Spaghete cu sos de ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".
Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!
Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
- Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.
Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Nici o reteta populara nu a fost gasita.
Nici un autor popular nu a fost gasit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu