Paste cu sos de branza
Iti trebuie:
- 400 g paste
- 400 ml smantana pentru gatit
- 1 lingura ulei
- sare
- piper
- 1 cubulet de unt
- 50 g gorgonzola
- 100 g branza brie
- 50 g parmezan
- 150 g mozzarella
- Pui pastele la fiert in apa cu un praf de sare si o lingura de ulei.
- Lasi pastele sa fiarba timpul indicat pe ambalaj.
- Pentru sos, topesti untul intr-o tigaie.
- Adaugi smantana lichida si amesteci usor.
- Dai branzeturile pe razatoare si le adaugi usor peste smantana, avand grija sa amesteci usor si flacara de a aragaz sa fie data la nivelul minim.
- Amesteci usor in sos si lasi pe foc pana cand branzeturile se topesc si sosul devine omogen.
- Servesti pastele cu sosul de branza, iar deasupra presari putin parmezan.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Paste cu sos de branza "
Va dorim " Pofta Buna ".
Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!
Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
- Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.
Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Nici o reteta populara nu a fost gasita.
Nici un autor popular nu a fost gasit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu