Tarta cu spanac si telemea
Iti trebuie:
- 500 g spanac
- 150 g branza de oaie
- 6 oua
- 1 legatura ceapa verde
- 1 legatura marar
- 200 g cascaval ras ( sau mozzarella )
- rosii cherry
- sare
- piper
- aluat de placinta
- Speli bine frunzele de spanac si le pui la oparit cateva minute in apa cu sare.
- Dupa ce s-au inmuiat bine frunzele de spanac, le scoti, le clatesti sub un jet de apa rece si le lasi la scurs.
- Toci ceapa verde si mararul foarte marunt.
- Toci marunt spanacul scurs bine de apa, il amesteci cu ceapa verde si mararul maruntite, cele 5 oua, branza de oaie data pe razatoare, 100 g mozzarella data pe razatoare
- Intr-o tava de tarta unsa si tapetata cu faina asezi aluatul de placinta.
- Deasupra asezi umplutura de spanac pe care ai pregatit-o mai devreme.
- Asezi din loc in loc rosii cherry, razi deasupra mozzarella si dai placinta la cuptor pentru circa 30 de minute.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tarta cu spanac si telemea "
Va dorim " Pofta Buna ".
Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!
Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
- Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.
Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Nici o reteta populara nu a fost gasita.
Nici un autor popular nu a fost gasit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu