Tarta cu spanac si telemea

Tarta cu spanac si telemea






Tarta cu spanac si telemea



Iti trebuie:

  • 500 g spanac

  • 150 g branza de oaie

  • 6 oua

  • 1 legatura ceapa verde

  • 1 legatura marar

  • 200 g cascaval ras ( sau mozzarella )

  • rosii cherry

  • sare

  • piper

  • aluat de placinta

Pregatesti asa:

  1. Speli bine frunzele de spanac si le pui la oparit cateva minute in apa cu sare.

  2. Dupa ce s-au inmuiat bine frunzele de spanac, le scoti, le clatesti sub un jet de apa rece si le lasi la scurs.

  3. Toci ceapa verde si mararul foarte marunt.

  4. Toci marunt spanacul scurs bine de apa, il amesteci cu ceapa verde si mararul maruntite, cele 5 oua, branza de oaie data pe razatoare, 100 g mozzarella data pe razatoare

  5. Intr-o tava de tarta unsa si tapetata cu faina asezi aluatul de placinta.

  6. Deasupra asezi umplutura de spanac pe care ai pregatit-o mai devreme.

  7. Asezi din loc in loc rosii cherry, razi deasupra mozzarella si dai placinta la cuptor pentru circa 30 de minute.

  8. Pofta buna!

Tarta cu spanac si telemea


PUBLICITATE




Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tarta cu spanac si telemea "
Va dorim " Pofta Buna ".



Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!




Comentarii Tarta cu spanac si telemea - Comentarii Reteta Culinara RSS









  • Publicitate







Nu am gasit nici o categorie



  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.




Nici o reteta populara nu a fost gasita.

Nici un autor popular nu a fost gasit.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu