Piept de pui cu rosii si cascaval

Piept de pui cu rosii si cascaval






Piept de pui cu rosii si cascaval



Iti trebuie:
  • 8 felii piept de pui ( ca pentru snitele )

  • sare

  • piper

  • boia

  • 8 felii subtiri de sunca

  • 16 felii de rosii

  • 8 felii de cascaval

Pregatesti asa:
  1. Speli bine bucatarile de piept de pui, le condimentezi cu sare, piper si boia si le dai putin la rece.

  2. Pui o tigaie grill la foc si presari cateva picaturi de ulei.

  3. Cand uleiul s-a incins asezi feliile de pui si le lasi pe foc cate 2 minute pe fiecare parte.

  4. Intr-un vas de ceramica, pui cateva bucatele de unt si asezi feliile de piept de pui prajite.

  5. Peste fiecare felie de pui, asezi o felie de sunca, doua felii de rosii si deasupra o felie de cascaval.

  6. Dai totul la cuptor pentru circa 40 de minute.

  7. Servesti pieptul de pui cu rosii si cascaval alaturi de garnitura preferata!

  8. Pofta buna!

Piept de pui cu rosii si cascaval


PUBLICITATE




Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de pui cu rosii si cascaval "
Va dorim " Pofta Buna ".



Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!




Comentarii Piept de pui cu rosii si cascaval - Comentarii Reteta Culinara RSS









  • Publicitate







Nu am gasit nici o categorie



  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.




Nici o reteta populara nu a fost gasita.

Nici un autor popular nu a fost gasit.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu