Chifele de pui si cuscus

Chifele de pui si cuscus






Chifele de pui si cuscus



Iti trebuie:
  • 1 kg carne tocata de pui

  • 1 felie de paine

  • sare

  • piper

  • 4 catei de usturoi

  • boia dulce

  • 1 ou

  • 2 cartofi prefierti

Pentru garnitura iti trebuie:
  • 150 g cus-cus

  • 2 linguri unt

  • sare

  • piper

  • 1 cub concentrat de legume

  • 1 lingura vegeta

  • smantana

Pentru salata iti trebuie:
  • 2 rosii

  • 2 castraveti

  • 1 ceapa

  • sare

  • piper

  • ulei

  • 1 lingurita mica otet de mere

Pregatesti asa:
  1. Amesteci carnea tocata de pui felia de pui inmuiata in apa si scursa bine, sarea, piperul, boiaua dulce si cateii de usturoi pisati.

  2. Cureti cartofii de coaja si ii pui la fiert pentru 15 minute.

  3. Dupa aceea dai cartofii pe razatoarea mica si ii adaugi in amestecul de carne tocata.

  4. Adaugi si oul si amesteci bine pana cand se omogenizeaza compozitia.

  5. Pregatesti o tava de cuptor pe care o ungi cu ulei si in care asezi hartie de copt.

  6. Cu mana umeda, formezi chiftelute si le asezi in tava tapetata cu hartie de copt.

  7. Dai tava la cuptor pentru circa o ora.

  8. In acest timp pregatim cuscus-ul si salata de rosii.

  9. Intr-o tigaie pui cele doua linguri de unt la topit.

  10. Adaugi cuscus-ul, sare, piper si amesteci usor pana cand cuscusul devine auriu la culoare.

  11. Torni apoi apa ( 400 ml apa ), cubuletul de legume, putina vegeta si lasi sa fiarba la foc mic, avand grija sa amesteci din cand in cand.

  12. Pentru salata, toci cubuletele legumele, le asezonezi cu sare, piper, ulei si otet si amesteci.

  13. Servesti chiftelutele de pui, alaturi de cuscus si o lingura de smantana si acompaniate de salata de rosii si castraveti!

  14. Pofta buna!

Chifele de pui si cuscus


PUBLICITATE




Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chifele de pui si cuscus "
Va dorim " Pofta Buna ".



Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!




Comentarii Chifele de pui si cuscus - Comentarii Reteta Culinara RSS









  • Publicitate







Nu am gasit nici o categorie



  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.




Nici o reteta populara nu a fost gasita.

Nici un autor popular nu a fost gasit.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu