Fasole cu carnati afumati
Iti trebuie:
- 300 g fasole
- 2 cepe
- 3 morcovi
- 1/2 telina
- 1/2 radacina patrunjel
- 1 ardei gras
- 3-4 catei de usturoi
- sare
- piper
- boia dulce
- 500 g carnaciori afumati
- 100 g bulion de rosii
- Alegi fasolele cu atentie, le speli in mai multe ape si le pui la fiert in apa rece.
- Dupa ce dau in cateva clocote, schimbi apa, avand grija sa faci acest lucru de 3 ori.
- Toci cepele marunt, morcovii la fel, ardeii tocati cubulete, dai telina si radacina de patrunjel pe razatoare si pui legumele la fiert alaturi de fasole.
- Condimentezi cu sare si piper si lasi sa fiarba pana cand se inmoaie bobul de fasole.
- Dupa ce au fiert fasolele, intr-o tigaie pui putin ulei la incins.
- Adaugi cateii de usturoi, sare, piper, boia dulce si adaugi usor usor cate un polonic de fasole fiarta.
- Amesteci usor si lasi cateva minute pe foc.
- Adaugi si carnaciorii pe care i-ai prajit putin intr-un alt vas si pe care i-ai taiat in bucati potrivite.
- Adaugi si bulionul, amesteci si mai lasi cateva minute la foc mic.
- Servesti mancarica de fasole cu castraveti murati alaturi!
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Fasole cu carnati afumati "
Va dorim " Pofta Buna ".
Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!
Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
- Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.
Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Nici o reteta populara nu a fost gasita.
Nici un autor popular nu a fost gasit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu