Fasole cu carnati afumati

Fasole cu carnati afumati






Fasole cu carnati afumati



Iti trebuie:
  • 300 g fasole

  • 2 cepe

  • 3 morcovi

  • 1/2 telina

  • 1/2 radacina patrunjel

  • 1 ardei gras

  • 3-4 catei de usturoi

  • sare

  • piper

  • boia dulce

  • 500 g carnaciori afumati

  • 100 g bulion de rosii

Pregatesti asa:
  1. Alegi fasolele cu atentie, le speli in mai multe ape si le pui la fiert in apa rece.

  2. Dupa ce dau in cateva clocote, schimbi apa, avand grija sa faci acest lucru de 3 ori.

  3. Toci cepele marunt, morcovii la fel, ardeii tocati cubulete, dai telina si radacina de patrunjel pe razatoare si pui legumele la fiert alaturi de fasole.

  4. Condimentezi cu sare si piper si lasi sa fiarba pana cand se inmoaie bobul de fasole.

  5. Dupa ce au fiert fasolele, intr-o tigaie pui putin ulei la incins.

  6. Adaugi cateii de usturoi, sare, piper, boia dulce si adaugi usor usor cate un polonic de fasole fiarta.

  7. Amesteci usor si lasi cateva minute pe foc.

  8. Adaugi si carnaciorii pe care i-ai prajit putin intr-un alt vas si pe care i-ai taiat in bucati potrivite.

  9. Adaugi si bulionul, amesteci si mai lasi cateva minute la foc mic.

  10. Servesti mancarica de fasole cu castraveti murati alaturi!

  11. Pofta buna!

Fasole cu carnati afumati


PUBLICITATE




Savurati cu placere " Reteta Culinara : Fasole cu carnati afumati "
Va dorim " Pofta Buna ".



Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!




Comentarii Fasole cu carnati afumati - Comentarii Reteta Culinara RSS









  • Publicitate







Nu am gasit nici o categorie



  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.




Nici o reteta populara nu a fost gasita.

Nici un autor popular nu a fost gasit.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu