Supa de pui cu tascute
Iti trebuie:
- 6 aripioare de pui
- 1 radacina patrunjel
- 1 radacina mica telina
- 1 radacina pastarnac
- 4 morcovi
- 2 cepe
- frunze de patrunjel
- sare
- piper
- 100 g tascute
- Speli bine carnea de pui si o pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
- Cand carnea incepe sa fiarba si se formeaza spuma, schimbi apa.
- Pui din nou la fiert, avand grija sa mai spumezi in cazul in care se mai formeaza spuma.
- Adaugi in supa legumele taiate in bucati mai mari, adaugi sare, piper, dupa gust si lasi sa fiarba circa 40 de minute, la foc mic.
- Cand supa a fiert, scoti carnea si legumele.
- Strecori supa, adaugi in ea morcovii taiati feliute ( asta in cazul in care va plac morcovii fierti ) si lasati la fiarba la foc mic.
- Cand e gata supa, presarati deasupra patrunjel verde tocat si acoperiti vasul.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa de pui cu tascute "
Va dorim " Pofta Buna ".
Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!
Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
- Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.
Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Nici o reteta populara nu a fost gasita.
Nici un autor popular nu a fost gasit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu