Escalop de porc cu piure de cartofi

Escalop de porc cu piure de cartofi






Escalop de porc cu piure de cartofi




Iti trebuie:
  • 2 cepe

  • 6 felii de cotlet de porc

  • 10 ciuperci

  • 1 cana supa de legume

  • sare

  • piper

  • 300 ml bulion

  • putin zahar brun

  • 1 lingura boia dulce

Pentru piureul de cartofi iti trebuie:
  • 1 kg cartofi

  • sare

  • piper

  • 2 linguri unt

  • 3 linguri smantana

  • 1 cana lapte caldut

Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de porc, o condimentezi cu sare, piper si boia si o pui la prajit intr-o tigaie grill pe care ai incins-o bine in prealabil.

  2. Lasi carnea cate doua minute pe fiecare parte, dupa care o dai la o parte.

  3. Intr-o tigaie mai adanca, pui ceapa la calit in doua linguri de ulei.

  4. Adaugi si ciupercile taiate cubulete.

  5. Cand ceapa devine sticloasa, iei vasul de pe foc, adaugi sare, piper si boia dulce, amesteci energic, adaugi 1 cana supa de legume si pui din nou la fiert.

  6. Dupa ce supa a inceput sa scada, adaugi bulionul de rosii, putin zahar brun ( dupa gust ).

  7. Adaugi si carnea prajita in sos si mai lasi pe foc circa 15 minute.

  8. Pentru piureul de cartofi, cureti cartofii de coaja, ii tai cuburi si ii pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.

  9. Dupa ce cartofii au fiert, ii scurgi de apa ramasa si ii tasezi cu ajutorul unei furculite.

  10. Adaugi sare daca mai e nevoie, untul, smantana si continui sa amesteci energic.

  11. Adaugi mai apoi laptele caldut ( pentru a nu se forma cocoloase ) si cu ajutorul unui mixer continui sa amesteci in piure.

  12. Servesti escalopul cu piurel de cartofi si o salata de muraturi.

  13. Pofta buna!

Escalop de porc cu piure de cartofi


PUBLICITATE




Savurati cu placere " Reteta Culinara : Escalop de porc cu piure de cartofi "
Va dorim " Pofta Buna ".



Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!




Comentarii Escalop de porc cu piure de cartofi - Comentarii Reteta Culinara RSS









  • Publicitate







Nu am gasit nici o categorie



  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.




Nici o reteta populara nu a fost gasita.

Nici un autor popular nu a fost gasit.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu