Minipateuri cu branza
Iti trebuie:
- 1 pachet aluat foietaj
- 200 g telemea de oaie
- 150 g cascaval
- 100 g mozzarella
- 2 oua
- susan
- Lasi aluatul de foietaj la dezghetat.
- Intinzi aluatul pe o planseta presarata cu faina si tai patratele.
- Dai pe razatoarea branzeturile si le amesteci bine.
- Asezi din amestecul de branza pe fiecare patratel si rulezi.
- Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt, asezi minipateurile.
- Bati ouale cu un praf de sare si ungi minipateurile.
- Presari deasupra susan si dai totul la cuptor pentru circa 35-40 de minute.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Minipateuri cu branza "
Va dorim " Pofta Buna ".
Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!
Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
- Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.
Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Nici o reteta populara nu a fost gasita.
Nici un autor popular nu a fost gasit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu