Sarmalute festive de curcan

Sarmalute festive de curcan






Sarmalute festive de curcan




Iti trebuie:
  • 600 g piept de curcan

  • 2-3 cepe rosii

  • 100 g orez

  • 2 morcovi

  • patrunjel verde tocat

  • 1 ou

  • 3 rosii

  • sare

  • piper

  • smantana

  • 1 varza murata

  • grasime de pasare

Pregatesti asa:
  1. Desprinzi frunzele de pe varza murata si le pui in apa rece pana cand pregatesti umplutura.

  2. Speli bine pieptul de curcan, il stergi cu un servet si il dai prin masina de tocat carne.

  3. Tai cepele marunt si le pui la calit in grasimea de pasare.

  4. Adaugi orezul ales, spalat bine si scurs bine de apa, rosiile decojita si tocate cubulete, morcovii dati pe razatoarea fina, 2 linguri de apa rece si le lasi sa fiarba inabusit pana cand scade apa.

  5. Adaugi si carnea si lasi sa dea in clocot cateva minute.

  6. Lasi amestecul sa se racoreasca iar dupa aceea adaugi un ou si amesteci bine.

  7. Asezi pe fundul oalei in care vei fierbe sarmalutele varza murata tocata.

  8. Formezi sarmalutele si le asezi in oala.

  9. Adaugi deasupra sarmalelor apa clocotita, putin bulion, acoperi sarmalele cu varza tocata marunt, acoperi oala si pui la fiert pentru circa 2 ore.

  10. La final servesti sarmalutele cu smantana si mamaliguta.

  11. Pofta buna!

Sarmalute festive de curcan


PUBLICITATE




Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sarmalute festive de curcan "
Va dorim " Pofta Buna ".



Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!




Comentarii Sarmalute festive de curcan - Comentarii Reteta Culinara RSS









  • Publicitate







Nu am gasit nici o categorie



  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.




Nici o reteta populara nu a fost gasita.

Nici un autor popular nu a fost gasit.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu