Cotlet de porc umplut cu carnaciori

Cotlet de porc umplut cu carnaciori






Cotlet de porc umplut cu carnaciori



Iti trebuie:
  • 1 bucata de cotlet de porc

  • 3-4 carnaciori putin afumati

  • 2-3 cepe rosii

  • 500 g ciuperci

  • sare

  • boabe de piper

  • 2 foi de dafin

  • ulei

  • 1 pahar vin alb

Pregatesti asa:
  1. Speli bine cotletul de porc, il stergi cu cateva servetele, in tai felii subtiri si il bati ca pentru snitele.

  2. Condimentezi feliile de carne cu sare si piper, le ungi cu putin ulei si le dai deoparte.

  3. Intre timp, cureti si toci marunt cepele si le pui la calit in putin ulei.

  4. Cand ceapa devine sticloasa, adaugi in compozitie ciupercile tocate marunt, sare, piper si lasi sa se caleasca cateva minute impreuna.

  5. Lasi compozitia sa se raceasca, apoi repartizezi din aceasta compozitie pe fiecare felie de carne.

  6. Asezi pe fiecare felie de carne cate o bucatica de carnacior si rulezi.

  7. Prinzi rulourile cu scobitor si le asezi intr-o tava unsa cu putin ulei.

  8. Stropesti rulourile cu vinul alb, acoperi tava cu o folie de aluminiu si dai la cuptor pentru circa 1 ora si 20 de minute.

  9. Poti servi aceste rulouri cu garnitura de cartofi, orez sau mix de legume.

  10. Pofta buna!

Cotlet de porc umplut cu carnaciori


PUBLICITATE




Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cotlet de porc umplut cu carnaciori "
Va dorim " Pofta Buna ".



Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!




Comentarii Cotlet de porc umplut cu carnaciori - Comentarii Reteta Culinara RSS









  • Publicitate







Nu am gasit nici o categorie



  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.




Nici o reteta populara nu a fost gasita.

Nici un autor popular nu a fost gasit.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu