Cotlet de porc umplut cu carnaciori
Iti trebuie:
- 1 bucata de cotlet de porc
- 3-4 carnaciori putin afumati
- 2-3 cepe rosii
- 500 g ciuperci
- sare
- boabe de piper
- 2 foi de dafin
- ulei
- 1 pahar vin alb
- Speli bine cotletul de porc, il stergi cu cateva servetele, in tai felii subtiri si il bati ca pentru snitele.
- Condimentezi feliile de carne cu sare si piper, le ungi cu putin ulei si le dai deoparte.
- Intre timp, cureti si toci marunt cepele si le pui la calit in putin ulei.
- Cand ceapa devine sticloasa, adaugi in compozitie ciupercile tocate marunt, sare, piper si lasi sa se caleasca cateva minute impreuna.
- Lasi compozitia sa se raceasca, apoi repartizezi din aceasta compozitie pe fiecare felie de carne.
- Asezi pe fiecare felie de carne cate o bucatica de carnacior si rulezi.
- Prinzi rulourile cu scobitor si le asezi intr-o tava unsa cu putin ulei.
- Stropesti rulourile cu vinul alb, acoperi tava cu o folie de aluminiu si dai la cuptor pentru circa 1 ora si 20 de minute.
- Poti servi aceste rulouri cu garnitura de cartofi, orez sau mix de legume.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cotlet de porc umplut cu carnaciori "
Va dorim " Pofta Buna ".
Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!
Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
- Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.
Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Nici o reteta populara nu a fost gasita.
Nici un autor popular nu a fost gasit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu