Ciorba de maruntaie
Iti trebuie:
- 2 pulpe de pui
- maruntaie de pui
- 2 cepe
- zarzavat de supa
- 30 g orez
- 1 l bors
- sare
- piper
- 2 ardei grasi
- leustean
- 2 galbenusuri
- 3 linguri smantana
- Speli bine carnea de pui si maruntaiele si le pui la fiert in apa rece cu o lingurita de sare.
- Adaugi si cateva boabe de piper la fiert.
- Spumezi ori de cate ori este nevoie.
- Cureti cepele, le dai pe razatoarea fina si le adaugi in ciorba.
- Adaugi in ciorba si zarzavatul de supa dat pe razatoare.
- Cand carnea este aproape fiarta, adaugi orezul pe care l-ai spalat bine in prealabil.
- Adaugi si ardeiul rosu taiat cubulete,
- Inainte ca ciorba sa fie gata, presari leustean tocat marunt.
- Dregi ciorba cu 2 galbenusuri batute cu 3 linguri de smantana.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de maruntaie "
Va dorim " Pofta Buna ".
Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!
Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
- Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.
Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Nici o reteta populara nu a fost gasita.
Nici un autor popular nu a fost gasit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu