Minipateuri cu carne
Iti trebuie:
- 1 pachet aluat de foitaj
- 400 g carne tocata de pui
- 2 cepe
- sare
- piper
- boia dulce
- 1 lingura ulei
- 2 oua
- mac sau susan
- Intinzi aluatul de foitaj pe o planseta tapetata cu faina, dupa ce s-a dezghetat.
- Cureti cepele, le toci marunt si le pui la calit intr-o lingura de ulei.
- Cand ceapa devine sticloasa, adaugi carnea de pui, condimentezi cu sare, piper si boia si lasi cateva minute la foc mic.
- Iei amestecul de carne de pe foc si lasi sa se racoreasca.
- Tai patratele de dimensiuni potrivite din aluatul de foitaj.
- Intinzi pe fiecare patratel de aluat compozitia de carne si rulezi.
- Asezi minipateurile formate intr-o tava pe care ai uns-o in prealabil cu ulei si ai asezat hartie de copt.
- Ungi minipateurile cu oua batute, presari deasupra mac sau susan si dai tava la cuptor pentru aproximativ 40 de minute.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Minipateuri cu carne "
Va dorim " Pofta Buna ".
Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!
Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
- Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.
Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Nici o reteta populara nu a fost gasita.
Nici un autor popular nu a fost gasit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu