Rulada aperitiv cu pateu

Rulada aperitiv cu pateu






Rulada aperitiv cu pateu




Iti trebuie:
  • 400 g pateu de pui

  • 300 g piept de pui fiert

  • 300 g branza de vaci

  • 150 g gorgonzola

  • 200 g felii de branza topita

  • 100 ml smantana

  • 1 legatura marar verde

  • sare

  • piper

Pregatesti asa:
  1. Dai carnea de pui prin masina de tocat carne.

  2. Amesteci carnea de pui cu pateul si mararul tocat fin.

  3. Amesteci bine pana cand obtii o compozitie omogena.

  4. Condimentezi cu sare si piper, amesteci bine si dai compozitia la frigider pentru o ora.

  5. Amesteci branza de vaci cu branza de gorgonzola si cu smantana si dai amestecul la frigider.

  6. Pe o folie alimentara intinzi amesctecul de pate, peste pateu asezi felii de branza topita si pasta de pranza cu smantana, iar deasupra presari marar tocat marunt.

  7. Rulezi ajutandu-te de folie, apoi lasi rulada la rece pentru 3-4 ore.

  8. Pofta buna!

Rulada aperitiv cu pateu


PUBLICITATE




Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada aperitiv cu pateu "
Va dorim " Pofta Buna ".



Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!




Comentarii Rulada aperitiv cu pateu - Comentarii Reteta Culinara RSS









  • Publicitate







Nu am gasit nici o categorie



  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.




Nici o reteta populara nu a fost gasita.

Nici un autor popular nu a fost gasit.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu