Rulada aperitiv cu pateu
Iti trebuie:
- 400 g pateu de pui
- 300 g piept de pui fiert
- 300 g branza de vaci
- 150 g gorgonzola
- 200 g felii de branza topita
- 100 ml smantana
- 1 legatura marar verde
- sare
- piper
- Dai carnea de pui prin masina de tocat carne.
- Amesteci carnea de pui cu pateul si mararul tocat fin.
- Amesteci bine pana cand obtii o compozitie omogena.
- Condimentezi cu sare si piper, amesteci bine si dai compozitia la frigider pentru o ora.
- Amesteci branza de vaci cu branza de gorgonzola si cu smantana si dai amestecul la frigider.
- Pe o folie alimentara intinzi amesctecul de pate, peste pateu asezi felii de branza topita si pasta de pranza cu smantana, iar deasupra presari marar tocat marunt.
- Rulezi ajutandu-te de folie, apoi lasi rulada la rece pentru 3-4 ore.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada aperitiv cu pateu "
Va dorim " Pofta Buna ".
Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!
Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
- Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.
Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Nici o reteta populara nu a fost gasita.
Nici un autor popular nu a fost gasit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu