Pomana porcului
Iti trebuie:
- 700 g ceafa de porc
- 400 g splina
- 500 g ficat
- 300 g sorici
- 100 g untura
- 300 g fleica
- 2 rinichi
- 6 capatani de usturoi
- 150 ml vin alb
- sare
- piper
- boia dulce
- Speli bine carnea de porc si organele.
- Tai bucati de dimensiuni potrivite si le pui pe toate la prajit in untura incinsa.
- Condimentezi cu sare, piper, boia si vin.
- Cureti usturoiul, il pisezi si pregatesti un mujdei.
- Adaugi mujdeiul in tochitura inainte cu cateva minute ca aceasta sa fie gata.
- Servesti aceasta friptura cu mamaliga si cu telemea de oaie rasa.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pomana porcului "
Va dorim " Pofta Buna ".
Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!
Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
- Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.
Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Nici o reteta populara nu a fost gasita.
Nici un autor popular nu a fost gasit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu