Friptura de vita cu ciulama de legume
Iti trebuie:
- 1 bucata pulpa de vitel ( 1-1,5 kg )
- 150 g slanina
- 2 fire de praz
- 2 morcovi
- 1 frunza de telina
- 1 legatura frunze de patrunjel
- 100 g unt
- 2 linguri faina
- 300-400 ml supa
- 100 ml vin rosu sec
- 100 ml coniac
- 2 morcovi
- 1 frunza de telina
- 1 ceapa rosie
- 1 foaie de dafin
- sare
- piper
- Amesteci ingredientele de mai sus si pregatesti o marinata.
- In aceasta marinata, asezi carnea de vita si o lasi cateva ore.
- Dupa ce carnea s-a marinat, o stergi cu un prosop de bucatarie si o impanezi cu slanina.
- Asezi bucata de carne intr-un vas de yena.
- Condimentezi cu sare si piper, adaugi foaia de dafin, zeama de la marinata si dai totul la cuptor, avand grija sa intorci carnea din cand in cand.
- Cureti legumele, le toci julien si le pui la rumenit in unt cateva minute.
- Adaugi legumele in vasul cu carne, torni in vas supa si dai din nou la cuptor.
- Desfaci faina alba in putina apa rece si putina supa.
- Adaugi amestecul de faina in tava cu friptura, amesteci bine si dai din nou la cuptor.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Friptura de vita cu ciulama de legume "
Va dorim " Pofta Buna ".
Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!
Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
- Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.
Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Nici o reteta populara nu a fost gasita.
Nici un autor popular nu a fost gasit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu