Cuibulete cu piersici

Cuibulete cu piersici






Cuibulete cu piersici




Iti trebuie:
  • 1 pachet aluat foietaj

  • 1 borcan compot de piersici

  • zahar pudra


Pentru crema de vanilie iti trebuie:
  • 400 ml lapte

  • 3 linguri faina

  • zahar dupa gust

  • esenta de vanilie

  • un praf de sare

  • 1 lingura unt


Pregatesti asa:
  1. Pentru crema de vanilie, pui laptele la fiert intr-un vas mai inalt.

  2. Cand laptele incepe sa fiarba adaugi in ploaie si amesteci energic cu ajutorul unui tel pentru a nu se forma cocoloase.

  3. Adaugi si zaharul, esenta de vanilie si un praf de sare, continuand sa amesteci energic pana cand obtii o consistenta densa.

  4. Dupa ce s-a racit crema de vanilie, adaugi untul si amesteci cu telul pana cand se incorporeaza.

  5. Dupa ce s-a decongelat aluatul, il intinzi pe masa si il tai in patratele mai mari.

  6. Pui pe fiecare patrat cate o lingura de budinca si o jumatate de piersica feliata.

  7. Ridici in sus marginile aluatului astfel incat sa formezi un cuib.

  8. Le asezi intr-o tava pe care ai unso cu putin ulei si ai tapetat-o cu hartie de copt si le dai la cuptorul preincalzit pentru circa 20 de minute.

  9. Dupa ce s-au rumenit, le presari pe deasupra cu zahar pudra.

  10. Pofta buna!

Cuibulete cu piersici


PUBLICITATE




Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cuibulete cu piersici "
Va dorim " Pofta Buna ".



Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!




Comentarii Cuibulete cu piersici - Comentarii Reteta Culinara RSS









  • Publicitate







Nu am gasit nici o categorie



  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.




Nici o reteta populara nu a fost gasita.

Nici un autor popular nu a fost gasit.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu