Cotlet de porc imbracat in bacon
Iti trebuie:
- 1 bucata de cotlet de porc ( 1kg )
- 200 g bacon
- 1 kg cartofi
- sare
- piper
- rozmarin
- 1 capatana usturoi
- 250 ml supa de legume
Pregatesti asa:
- Speli bine bucata de cotlet, o cureti de eventualele pielite, il tamponezi bine cu un servet de bucatarie si il infasori in feliute de bacon.
- Asezi rulada de carne intr-un vas de yena pe care l-ai stropit cu unt sau cu ulei de masline.
- Speli bine cartofii, ii cureti de coaja, ii tai pe lung si ii asezi in jurul carnii.
- Presari rozmarinul si usturoiul taiat,torni supa de legume, condimentezi cu sare s piper, acoperi vasul cu o folie de aluminiu si dai totul la cuptor pentru aproximativ 60 de minute.
- Inainte cu 15 minute, dai folia de aluminiu jos pentru ca mancarea noastra sa se rumeneasca frumos si sa scada zeama din tava.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cotlet de porc imbracat in bacon "
Va dorim " Pofta Buna ".
Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!
Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
- Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.
Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Nici o reteta populara nu a fost gasita.
Nici un autor popular nu a fost gasit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu