Tarta cu conopida

Tarta cu conopida






Tarta cu conopida




Pentru aluat iti trebuie:
  • 350 g faina

  • 100 g unt moale

  • 2-3 linguri ulei

  • 1 galbenus

  • 3 linguri de apa

  • sare


Pentru umplutura iti trebuie:
  • 1 conopida

  • 150 ml smantana

  • 150 g cascaval

  • 4 oua

  • 1 ceapa tocata

  • 3 catei de usturoi

  • 1 legatura marar tocat

  • 2 linguri ulei

  • sare

  • piper


Pregatesti asa:
  1. Framanti un aluat omogen din ingredientele mentionate mai sus, pe care il infasori in folie alimentara si il dai la rece pana in momentul in care e gata umplutura.

  2. Speli bine conopida, o rupi in buchetele si le lasi la scurs intr-o strecuratoare.

  3. Calesti ceapa si usturoiul tocate marunt, adaugi buchetelele de conopida, condimentezi cu sare si piper, lasi cateva minute si dupa lasi amestecul sa se raceasca.

  4. Scoti aluatul de la rece si il intinzi in forma de cuptor pe care ai uns-o cu ulei in prealabil si ai tapetat-o cu faina.

  5. Presari deasupra aluatului putin cascaval ras si asezi deasupra legumele calite.

  6. Bati ouale cu smantana si cu cascavalul ras ramas, condimentezi cu sare si piper si torni aceasta compozitie peste legume.

  7. Presari deasupra marar tocat si dai tarta la cuptor pentru 50 de minute.

  8. Pofta buna!

Tarta cu conopida


PUBLICITATE




Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tarta cu conopida "
Va dorim " Pofta Buna ".



Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!




Comentarii Tarta cu conopida - Comentarii Reteta Culinara RSS









  • Publicitate







Nu am gasit nici o categorie



  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.




Nici o reteta populara nu a fost gasita.

Nici un autor popular nu a fost gasit.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu