Ciuperci pane cu sos de iaurt

Ciuperci pane cu sos de iaurt






Ciuperci pane cu sos de iaurt




Iti trebuie:
  • 20 de ciuperci medii

  • 3 oua

  • 4 catei de usturoi

  • faina

  • pesmet

  • branza rasa de oaie

  • sare

  • piper


Pentru sosul de iaurt:
  • 200 ml iaurt cremos

  • 100 ml smantana

  • 1 lingurita apa rece

  • 1 lingurita chimen macinat

  • 1/2 legatura patrunjel

  • sare

  • piper


Pregatesti asa:
  1. Speli bine ciupercile si le pui pe servetele de bucatarie pentru a elimina excesul de apa.

  2. Bati ouale cu sare, piper si usturoiul pisat.

  3. Amesteci pesmetul cu faina si branza de oaie rasa.

  4. Pregatesti o tava de cuptor pe care o ungi cu putin ulei si pe care asezi hartie de copt.

  5. Treci ciupercutelee prin amestecul de ou, prin compozitia cu branza, din nou prin compozitia de ou si dupa le asezi in tava.

  6. Dai tava la cuptor si le lasi circa 20 de minute.

  7. Pentru sosul de iaurt, amesteci iaurtul cu smantana, patrunjelul tocat marunt si apa.

  8. Condimentezi sosul cu praful de chimen, sare si piper si amesteci energic.

  9. Servesti ciupercutele calde cu sosul racoritor de iaurt.

  10. Pofta buna!

Ciuperci pane cu sos de iaurt


PUBLICITATE




Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciuperci pane cu sos de iaurt "
Va dorim " Pofta Buna ".



Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!




Comentarii Ciuperci pane cu sos de iaurt - Comentarii Reteta Culinara RSS









  • Publicitate







Nu am gasit nici o categorie



  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.




Nici o reteta populara nu a fost gasita.

Nici un autor popular nu a fost gasit.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu