Ciuperci pane cu sos de iaurt
Iti trebuie:
- 20 de ciuperci medii
- 3 oua
- 4 catei de usturoi
- faina
- pesmet
- branza rasa de oaie
- sare
- piper
Pentru sosul de iaurt:
- 200 ml iaurt cremos
- 100 ml smantana
- 1 lingurita apa rece
- 1 lingurita chimen macinat
- 1/2 legatura patrunjel
- sare
- piper
Pregatesti asa:
- Speli bine ciupercile si le pui pe servetele de bucatarie pentru a elimina excesul de apa.
- Bati ouale cu sare, piper si usturoiul pisat.
- Amesteci pesmetul cu faina si branza de oaie rasa.
- Pregatesti o tava de cuptor pe care o ungi cu putin ulei si pe care asezi hartie de copt.
- Treci ciupercutelee prin amestecul de ou, prin compozitia cu branza, din nou prin compozitia de ou si dupa le asezi in tava.
- Dai tava la cuptor si le lasi circa 20 de minute.
- Pentru sosul de iaurt, amesteci iaurtul cu smantana, patrunjelul tocat marunt si apa.
- Condimentezi sosul cu praful de chimen, sare si piper si amesteci energic.
- Servesti ciupercutele calde cu sosul racoritor de iaurt.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciuperci pane cu sos de iaurt "
Va dorim " Pofta Buna ".
Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!
Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
- Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.
Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Nici o reteta populara nu a fost gasita.
Nici un autor popular nu a fost gasit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu