Negresa rapida
Iti trebuie:
- 2 cani de apa
- 1 cana de zahar
- 1/2 cana ulei
- 5 linguri gem
- 3-4 linguri cacao
- 3 cani faina
- 2 lingurite bicarbonat
- 1/2 paharel otet
- 3 galbenusuri de ou
- 1 fiola esenta de rom
- coaja de la o lamaie
Pentru decor iti trebuie:
- 150 g ciocolata neagra menaj
- 2 linguri ulei
Pregatesti asa:
- Amesteci faina cu cacao si le pui intr-un bol inalt.
- Stingi bicarbonatul cu otet si il adaugi in amestecul de faina si cacao.
- Adaugi si restul ingredientelor si le bati bine cu ajutorul unui tel.
- Torni compozitia rezultata intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
- Introduci forma in cuptorul preincalzit circa 50 de minute.
- Testezi prajitura cand e gata cu ajutorul unei scobitoare.
- Dupa ce s-a copt, scoti prajitura si o tai in cubulete numai dupa ce s-a racit bine.
- Pentru decor, rupi ciocolata bucatele, adaugi uleiul si o topesti pe baie de aburi.
- Torni in fir subtire ciocolata peste prajitura si presari deasupra putin zahar pudra.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Negresa rapida "
Va dorim " Pofta Buna ".
Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!
Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
- Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.
Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Nici o reteta populara nu a fost gasita.
Nici un autor popular nu a fost gasit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu