Bilute de cascaval
Iti trebuie:
- 200 g faina
- 200 g cascaval
- 3 oua
- 100 ml apa
- 50 ml ulei
- 70 g pesmet
- sare
- piper
- ulei
Pregatesi asa:
- Cerni faina intr-un bol inalt.
- Cerni pesmetul intr-un alt vas.
- Dai cascavalul pe razatoarea mare.
- Pui apa la fiert impreuna cu uleiul si un varf de lingura de sare.
- Dupa ce au dat in clocot, iei vasul de pe foc, adaugi faina si amesteci energic cu un tel pana cand compozitia devine omogena.
- Lasi amestecul sa se raceasca cinci minute.
- Adaugi cascavalul ras, 2 oua, sare, piper dupa gust si amesteci bine.
- Formezi bilute mici pe care le treci apoi prin faina, ou batut si pesmet.
- Le rumenesti in ulei si le scoti pe servetele de bucatarie pentru a inlatura excesul de ulei.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bilute de cascaval "
Va dorim " Pofta Buna ".
Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!
Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
- Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.
Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Nici o reteta populara nu a fost gasita.
Nici un autor popular nu a fost gasit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu