Bilute de cascaval

Bilute de cascaval






Bilute de cascaval




Iti trebuie:
  • 200 g faina

  • 200 g cascaval

  • 3 oua

  • 100 ml apa

  • 50 ml ulei

  • 70 g pesmet

  • sare

  • piper

  • ulei


Pregatesi asa:
  1. Cerni faina intr-un bol inalt.

  2. Cerni pesmetul intr-un alt vas.

  3. Dai cascavalul pe razatoarea mare.

  4. Pui apa la fiert impreuna cu uleiul si un varf de lingura de sare.

  5. Dupa ce au dat in clocot, iei vasul de pe foc, adaugi faina si amesteci energic cu un tel pana cand compozitia devine omogena.

  6. Lasi amestecul sa se raceasca cinci minute.

  7. Adaugi cascavalul ras, 2 oua, sare, piper dupa gust si amesteci bine.

  8. Formezi bilute mici pe care le treci apoi prin faina, ou batut si pesmet.

  9. Le rumenesti in ulei si le scoti pe servetele de bucatarie pentru a inlatura excesul de ulei.

  10. Pofta buna!

Bilute de cascaval


PUBLICITATE




Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bilute de cascaval "
Va dorim " Pofta Buna ".



Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!




Comentarii Bilute de cascaval - Comentarii Reteta Culinara RSS









  • Publicitate







Nu am gasit nici o categorie



  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.




Nici o reteta populara nu a fost gasita.

Nici un autor popular nu a fost gasit.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu