Piept de pui in crusta
Iti trebuie:
- 1 piept de pui ( circa 1 kg )
- sare
- piper
Pentru crusta iti trebuie:
- 300 ml bere rece
- 3 oua
- sare
- piper
- 2 linguri amidon
- 300 g faina
Pregatesti asa:
- Speli bine pieptul de pui, il tamponezi cu un servet de bucatarie si il tai fasii subtiri.
- Condimentezi fasiile de pui cu sare si piper.
- Amesteci berea rece, ouale, faina si amidonul.
- Condimentezi aluatul cu sare si piper.
- Torni aluatul peste fasiile de pui si amesteci bine.
- Pui ulei la incins, adaugi fasiile de pui si le lasi sa se rumeneasca frumos.
- Scoti fasiile de pui pe servetele de bucatarie pentru a elimina excesul de bucatarie.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de pui in crusta "
Va dorim " Pofta Buna ".
Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!
Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
- Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.
Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Nici o reteta populara nu a fost gasita.
Nici un autor popular nu a fost gasit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu