Piept de pui in crusta

Piept de pui in crusta






Piept de pui in crusta




Iti trebuie:

  • 1 piept de pui ( circa 1 kg )

  • sare

  • piper


Pentru crusta iti trebuie:
  • 300 ml bere rece

  • 3 oua

  • sare

  • piper

  • 2 linguri amidon

  • 300 g faina


Pregatesti asa:

  1. Speli bine pieptul de pui, il tamponezi cu un servet de bucatarie si il tai fasii subtiri.

  2. Condimentezi fasiile de pui cu sare si piper.

  3. Amesteci berea rece, ouale, faina si amidonul.

  4. Condimentezi aluatul cu sare si piper.

  5. Torni aluatul peste fasiile de pui si amesteci bine.

  6. Pui ulei la incins, adaugi fasiile de pui si le lasi sa se rumeneasca frumos.

  7. Scoti fasiile de pui pe servetele de bucatarie pentru a elimina excesul de bucatarie.

  8. Pofta buna!

Piept de pui in crusta


PUBLICITATE




Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de pui in crusta "
Va dorim " Pofta Buna ".



Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!




Comentarii Piept de pui in crusta - Comentarii Reteta Culinara RSS









  • Publicitate







Nu am gasit nici o categorie



  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.




Nici o reteta populara nu a fost gasita.

Nici un autor popular nu a fost gasit.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu