Rulada imbracata in aluat
Iti trebuie:
- 1 pachet aluat de foitaj
- 250 g carne de porc
- 250 g carne de vitel
- 2 cepe
- 1 morcov
- sare
- piper
- 3 picaturi de sos picant
- 1 ou
- 100 g seminte de mac
- Se trece carnea de porc si cea de vitel prin masina de tocat de doua ori impreuna cu ceapa si morcovul.
- Se condimenteaza amestecul de carne cu sare, piper, picaturile de sos picant si se pun la calit pentru circa 10 minute in 2 linguri de ulei.
- Se desface aluatul de foitaj, se intinde putin cu sucitorul si se umple cu umplututra de carne.
- Se ruleaza, se unge cu un amestec de ou batut si un praf de sare, se presara deasupra mac si se da rulada la cuptor pentru circa 40 de minute.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada imbracata in aluat "
Va dorim " Pofta Buna ".
Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!
Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
- Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.
Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Nici o reteta populara nu a fost gasita.
Nici un autor popular nu a fost gasit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu