Piept de pui cu sos de lamaie
Iti trebuie:
- 10 felii piept de pui
- sare
- piper
- ulei de masline
- 1 galbenus de ou
- 2 lamai
- 100 g unt
- sare
- piper
- 6 cartofi
- sare
- piper
- verdeata tocata marunt
- Se bat usor feliile de pui, se condimenteaza cu sare si piper si se pun pe un gratar incins si stropit cu ulei de masline.
- Se lasa pieptul de pui sa se rumeneasca frumos pe ambele parti.
- Pentru sos, se pune jumatate din cantitatea de unt cu un ou intr-un vas la bain marie.
- Se amesteca energic si se adauga si restul de ou.
- Se condimenteaza sosul cu sare, piper, se adauga zeama de la cele doua lamai si coaja rasa si se amesteca energic.
- Pentru garnitura, se curata cartofii, se taie cubulete potrivite ca marime si se pun la fiert.
- Dupa ce au fiert, se condimenteaza bine cu sare, piper si se asezoneasca cu verdeata tocata marunt.
- Servesti pieptul de pui la gratar cu sos de lamaie deasupra si cartofii natur ca si garnitura.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de pui cu sos de lamaie "
Va dorim " Pofta Buna ".
Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!
Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
- Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.
Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Nici o reteta populara nu a fost gasita.
Nici un autor popular nu a fost gasit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu