Prajitura cu nuca si rahat
Pentru foi iti trebuie:
- 600-700 g faina
- 250 g margarina pentru prajituri
- 4 galbenusuri
- 1 cub mic drojdie
- lapte caldut
- 100 g zahar
- 800 g rahat colorat
- 4 albusuri
- 250 g nuca macinata
- 170 g zahar
- 1 borcan gem de piersici
- 1 plic glazura de ciocolata din comert
- Din ingredientele mentionate mai sus framanti un aluat potrivit de tare, din care intinzi 4 foi cat tava de aragaz.
- Pui in tava unsa cu ulei prima foaie, asezi rahatul taiat cubulete si dat prin faina, si asezi cea de-a doua foaie.
- Bati albusurile spuma cu un praf de sare, adaugand usor zaharul si nuca macinata, apoi torni peste cea de-a doua foaie.
- Pui a treia foaie, intinzi gemul de piersici si inchei cu cea de-a patra.
- Coci la foc mic, circa 45 de minute.
- Lasi prajitura sa se racoreasca, dupa care o decorezi cu glazura de ciocolata pregatita conform instructiunilor de pe plic.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Prajitura cu nuca si rahat "
Va dorim " Pofta Buna ".
Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!
Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
- Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.
Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Nici o reteta populara nu a fost gasita.
Nici un autor popular nu a fost gasit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu