Prajitura cu nuca si rahat

Prajitura cu nuca si rahat






Prajitura cu nuca si rahat




Pentru foi iti trebuie:
  • 600-700 g faina

  • 250 g margarina pentru prajituri

  • 4 galbenusuri

  • 1 cub mic drojdie

  • lapte caldut

  • 100 g zahar

Pentru umplutura iti trebuie:
  • 800 g rahat colorat

  • 4 albusuri

  • 250 g nuca macinata

  • 170 g zahar

  • 1 borcan gem de piersici

Pentru glazura iti trebuie:
  • 1 plic glazura de ciocolata din comert

Pregatesti asa:
  1. Din ingredientele mentionate mai sus framanti un aluat potrivit de tare, din care intinzi 4 foi cat tava de aragaz.

  2. Pui in tava unsa cu ulei prima foaie, asezi rahatul taiat cubulete si dat prin faina, si asezi cea de-a doua foaie.

  3. Bati albusurile spuma cu un praf de sare, adaugand usor zaharul si nuca macinata, apoi torni peste cea de-a doua foaie.

  4. Pui a treia foaie, intinzi gemul de piersici si inchei cu cea de-a patra.

  5. Coci la foc mic, circa 45 de minute.

  6. Lasi prajitura sa se racoreasca, dupa care o decorezi cu glazura de ciocolata pregatita conform instructiunilor de pe plic.

  7. Pofta buna!

Prajitura cu nuca si rahat


PUBLICITATE




Savurati cu placere " Reteta Culinara : Prajitura cu nuca si rahat "
Va dorim " Pofta Buna ".



Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!




Comentarii Prajitura cu nuca si rahat - Comentarii Reteta Culinara RSS









  • Publicitate







Nu am gasit nici o categorie



  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.




Nici o reteta populara nu a fost gasita.

Nici un autor popular nu a fost gasit.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu