Ciorba cu fasole verde
Iti trebuie:
- 250 g fasole verde
- 3 fire de praz
- 300 g varza dulce
- 1 radacina telina
- 2 morcovi
- 1 pastarnac
- patrunjel verde
- sare
- piper
- 3 linguri smantana
- 150 g telemea
- 2 linguri unt
- In oala in care se va fierbe ciorba se pune la incins untul.
- Se curata prazul, se taie in rondele subtiri si se pune la calit in untul incins.
- Se adauga apoi morcovii dati pe razatoarea mare, radacina si pastarnacul razuite de asemenea, se adauga cateva linguri de apa calda si se lasa sa se inabuse impreuna.
- Stingi cu apa fierbinte, adaugi fasolea verde rupta in doua, varza dulce data pe razatoare si continui fierberea pana cand toate legumele se inmoaie.
- Adaugi sare si piper, opresti focul, adaugi smantana, presari patrunjel tocat si branza data pe razatoare si ciorbita este gata.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba cu fasole verde "
Va dorim " Pofta Buna ".
Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!
Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
- Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.
Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Nici o reteta populara nu a fost gasita.
Nici un autor popular nu a fost gasit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu