Piept de pui cu ciuperci si cartofi la tava
Iti trebuie:
- 700 g piept de pui
- 500 g ciuperci mici
- 1 ceapa
- 2-3 catei de usturoi
- sare
- piper
- boia de ardei
- 1 kg cartofi
- 300 g baby morcovi
- 2 ardei
- verdeata tocata marunt
- Speli bine pieptul de pui, il tai fasii subtiri, condimentezi cu sare, piper si boia si dai putin la rece.
- Cureti ceapa, o toci marunt si o pui la calit.
- Cand ceapa devine sticloasa, adaugi fasiile de pui si lasi cateva minute sa se caleasca impreuna.
- Speli bine ciupercile si le adaugi si pe ele peste amestecul de pui si ceapa.
- Toci marunt cateii de usturoi si ii adaugi in tocanita.
- Adaugi putina supa de legume si lasi sa fiarba la foc mic.
- Intre timp, cureti cartofii, ii tai cubulete si ii pui la fiert pentru 10 minute.
- Dupa ce au fiert, ii strecori si ii asezi intr-o tava tapetata cu hartie de copt pe care ai unso cu unt.
- Condimentezi cartofii cu sare, piper si boia de ardei si ii amesteci bine.
- Adaugi in tava cu cartofii fasii de ardei rosii si baby morcovii.
- Stropesti cu putin ulei, presari deasupra rozmarin si dai tava la cuptor pentru 50 de minute.
- Servesti cartofii la tava impreuna cu tocanita de pui si ciuperci.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de pui cu ciuperci si cartofi la tava "
Va dorim " Pofta Buna ".
Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!
Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
- Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.
Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Nici o reteta populara nu a fost gasita.
Nici un autor popular nu a fost gasit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu