Pulpa de porc umpluta

Pulpa de porc umpluta






Pulpa de porc umpluta




Iti trebuie:
  • 1 kg pulpa de porc

  • sare

  • piper

Pentru umplutura iti trebuie:
  • 1 pulpa de pui afumata

  • 3 linguri smantana

  • 3 linguri pesmet

  • 1 ou

  • sare

  • piper

  • 100 g mazare fiarta

  • patrunjel tocat mrunt

  • 1 pahar vin alb

  • ulei

  • 1 cana apa fiarta


Pregatesti asa:

  1. Speli bine carnea de porc, o tamponezi cu un servetel de bucatarie si apoi o tai in asa fel incat sa obtii o fasie.

  2. Pui peste fasia de carne obtinuta o folie alimentara si bati bucata de carne ca pentru snitele.

  3. Condimentezi cu sare si piper si lasi putin deoparte pana cand pregatesti umplutura.

  4. Separat, amesteci pulpa de pui tocata marunt cu mazarea, oul, sare, piper, pesmetul, smantana si patrunjelul si amesteci bine pentru a obtine o compozitie omogena.

  5. Intinzi aceasta umplutura peste carnea de porc si rulezi cu ajutorul foliei alimentare.

  6. Indepartezi folia, legi rulada cu ata de bucatarie si o asezi intr-un vas de cuptor pe care l-ai stropit cu ulei.

  7. Torni apa si vinul si dai totul la cuptor pana in momentul in care friptura se rumeneste frumos si scade sosul.

  8. Pofta buna!

Pulpa de porc umpluta


PUBLICITATE




Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pulpa de porc umpluta "
Va dorim " Pofta Buna ".



Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!




Comentarii Pulpa de porc umpluta - Comentarii Reteta Culinara RSS









  • Publicitate







Nu am gasit nici o categorie



  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.




Nici o reteta populara nu a fost gasita.

Nici un autor popular nu a fost gasit.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu