Pulpa de porc umpluta
Iti trebuie:
- 1 kg pulpa de porc
- sare
- piper
- 1 pulpa de pui afumata
- 3 linguri smantana
- 3 linguri pesmet
- 1 ou
- sare
- piper
- 100 g mazare fiarta
- patrunjel tocat mrunt
- 1 pahar vin alb
- ulei
- 1 cana apa fiarta
Pregatesti asa:
- Speli bine carnea de porc, o tamponezi cu un servetel de bucatarie si apoi o tai in asa fel incat sa obtii o fasie.
- Pui peste fasia de carne obtinuta o folie alimentara si bati bucata de carne ca pentru snitele.
- Condimentezi cu sare si piper si lasi putin deoparte pana cand pregatesti umplutura.
- Separat, amesteci pulpa de pui tocata marunt cu mazarea, oul, sare, piper, pesmetul, smantana si patrunjelul si amesteci bine pentru a obtine o compozitie omogena.
- Intinzi aceasta umplutura peste carnea de porc si rulezi cu ajutorul foliei alimentare.
- Indepartezi folia, legi rulada cu ata de bucatarie si o asezi intr-un vas de cuptor pe care l-ai stropit cu ulei.
- Torni apa si vinul si dai totul la cuptor pana in momentul in care friptura se rumeneste frumos si scade sosul.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pulpa de porc umpluta "
Va dorim " Pofta Buna ".
Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!
Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
- Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.
Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Nici o reteta populara nu a fost gasita.
Nici un autor popular nu a fost gasit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu