Rulada de pui cu branza si spanac
Iti trebuie:
- 1 kg piept de pui
- 400 g spanac congelat
- 300 g branza de burduf
- 150 g unt
- sare
- piper
- 100 ml vin
- 1 foaie de dafin
- Se taie pieptul de pui in asa fel incat sa obtinem o foaie cat mai intinsa de carne.
- Se bate carnea usor cu ciocanul de snitele, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa putin deoparte.
- Se opareste spanacul in apa clocotita pentru cateva minute.
- Dupa cateva minute, se scoate spanacul, se scurge bine de excesul de apa, se toaca marunt si se pune la calit in 1 lingura de unt. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa pe foc circa 2 minute.
- Se aseaza umpluta de spanac peste pieptul de pui, se intinde si branza de burfuf, cubulete mici de unt din loc in loc, se ruleaza cu atente si se leaga cu o sfoara de bucatarie.
- Se unge rulada cu unt, se condimenteaza pe deasupra cu sare si piper, si se aseaza intr-o tava cu ulei .
- Se adauga in tava foaia de dafin, putina supa de legume, vinul, se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor pentru circa 70 de minute.
- Inainte cu 20 de minute ca fripturica sa fie gata, se da la o parte foaia de aluminiu, se stropeste rulada cu sosul format in tava si se lasa sa se rumeneasca rulada.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada de pui cu branza si spanac "
Va dorim " Pofta Buna ".
Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!
Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
- Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.
Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Nici o reteta populara nu a fost gasita.
Nici un autor popular nu a fost gasit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu