Covrigei de casa

Covrigei de casa






Covrigei de casa



Iti trebuie:
  • 600 g faina

  • 3 albusuri

  • 1 galbenus de ou

  • un pachet de margarina ( 250 g )

  • 3-4 linguri smantana

  • un praf de sare

  • 10 g drojdie proaspata

  • 200 g telemea de oaie

  • 100 g cascaval

  • 4 linguri lapte cald

  • seminte de susan

  • seminte de mac

Pregatesti asa:
  1. Intr-un bol inalt cerni faina.

  2. Dizolvi drojdia in lapte cald, si o asezi in bolul cu faina.

  3. In acelasi bol adaugi albusurile batute , smantana, margarina moala, telemeaua si cascavalul date pe razatoare si un praf de sare.

  4. Framanti bine ingredientele pana obtii un aluat omogen si elastic.

  5. Daca mai e nevoie, mai poti adauga faina.

  6. Dupa ce aluatul e framantat, il acoperi si il lasi la temperatura camerei circa 40 de minute.

  7. Intinzi aluatul pe o planseta presarata cu faina si decupezi cu ajutorul unei forme de covrigei.

  8. Asezi covrigeii intr-o tava tapetata cu unt in care ai pus o hartie de copt.

  9. Bati galbenusul de ou cu o lingurita de apa si ungi covrigeii.

  10. Presari deasupra covrigeilor seminte de susan si de mac si ii dai la cuptor pentru circa 30 de minute.

  11. Pofta buna!

Covrigei de casa


PUBLICITATE




Savurati cu placere " Reteta Culinara : Covrigei de casa "
Va dorim " Pofta Buna ".



Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!




Comentarii Covrigei de casa - Comentarii Reteta Culinara RSS









  • Publicitate







Nu am gasit nici o categorie



  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.




Nici o reteta populara nu a fost gasita.

Nici un autor popular nu a fost gasit.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu