Placinta cu branza dulce

Placinta cu branza dulce






Placinta cu branza dulce




Pentru blat iti trebuie:
  • 6 oua

  • 6 linguri faina

  • 6 linguri ulei

  • 200 g zahar

  • 2 pliculete zahar vanilat

  • 1 varf lingurita praf de copt

  • esenta de rom

Pentru crema de branza:
  • 500 g branza de vaci

  • 3 plicuri zahar vanilat

  • 100 g zahar

  • 2 oua

  • 2 linguri faina

  • 1 lingurita gris

  • coaja rasa de la o lamaie

Pregatesti asa:
  1. Pentru blat, separi albusurile de galbenusuri, avand grija sa te asiguri ca ouale sunt proaspete.

  2. Bati albusurile cu un praf de sare, pana cand obtii o spuma consistenta.

  3. Galbenusurile de ou le bati bine cu zaharul si esenta de rom.

  4. Amesteci faina cu praful de copt si zaharul vanilat.

  5. Peste spuma de albusuri,adaugi usor galbenusurile frecate cu zaharul, amestecul de faina si amesteci energic.

  6. Tapetezi o tava dreptunghiulara cu hartie de copt si asezi jumatate din cantitatea de aluat pregatita.

  7. Dai tava la cuptorul pe care l-ai incalzit in prealabil pentru circa 15 minute.

  8. Intre timp, pregatesti umplutura astfel: amesteci branza de vaci cu zaharul vanilat, ouale batute, faina, grisul si coaja rasa de lamaie, zaharul si amesteci energic.

  9. Dupa cele 15 minute, scoti blatul din cuptor, asezi deasupra creama de branza, pui deasupra si cealalta jumatate de aluat, o intinzi uniform peste tot si dai din nou la cuptor pentru aproximativ 45 de minute.

  10. Inainte sa scoti placinta din cuptor, faci testul daca blatul este copt cu scobitoarea.

  11. Daca prajitura e gata, o scoti din cuptor, o presari deasupra cu zahar pudra si o lasi sa se racoreasca putin inainte sa o tai si sa o scoti din tava.

  12. Pofta buna!

Placinta cu branza dulce


PUBLICITATE




Savurati cu placere " Reteta Culinara : Placinta cu branza dulce "
Va dorim " Pofta Buna ".



Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!




Comentarii Placinta cu branza dulce - Comentarii Reteta Culinara RSS









  • Publicitate







Nu am gasit nici o categorie



  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.




Nici o reteta populara nu a fost gasita.

Nici un autor popular nu a fost gasit.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu