Piept de curcan in sos de smantana

Piept de curcan in sos de smantana






Piept de curcan in sos de smantana




Iti trebuie:
  • 1 kg piept de curcan

  • sare

  • piper

  • 400 ml smantana lichida

  • 200 ml supa de legume

  • 100 g mozzarella

  • 100 g masline

Pentru garnitura iti trebuie:
  • 100 g orez

  • 2 linguri unt

  • 100 g morcovi

  • sare

  • piper

Pregatesti asa:
  1. Speli bine pieptul de curcan, il tai in cubulete potrivite ca marime, le condimentezi cu sare si piper si le pui la prajit in ulei bine incins.

  2. Lasi cateva minute, pana cand pieptul de curcan se rumeneste frumos.

  3. Dupa aceea adaugi supa de legume si lasi sa fiarba la foc mic pana cand scade zeama.

  4. Adaugi smantana lichida si lasi focul la minim.

  5. Mai lasi mancarea pe foc cateva minute, pana cand incepe sa dea in clocot.

  6. Adaugi mozzarella data pe razatoare, maslinele si mai lasi pe foc inca 2 minute, avand grija sa amesteci in sos.

  7. Pentru garnitura, fierbi orezul si il scurgi bine.

  8. Fierbi si morcovii, ii tai apoi cubulete si ii pui la calit in unt.

  9. Condimentezi cu sare, piper si adaugi si orezul peste morcovi.

  10. Lasi pe foc inca 2 minute, si garnitura este gata.

  11. Servesti pieptul de curcan in sos de smantana si mozzarella cu garnitura de orez cu morcovi.

  12. Pofta buna!

Piept de curcan in sos de smantana


PUBLICITATE




Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de curcan in sos de smantana "
Va dorim " Pofta Buna ".



Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!




Comentarii Piept de curcan in sos de smantana - Comentarii Reteta Culinara RSS









  • Publicitate







Nu am gasit nici o categorie



  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.




Nici o reteta populara nu a fost gasita.

Nici un autor popular nu a fost gasit.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu