Tocanita de ciuperci cu orez
Iti trebuie:
- 500 g ciuperci
- 2 cepe rosii
- 2 linguri ulei de masline
- 2 catei de usturoi
- sare
- piper
- boia
- 4 rosii
- 200 g orez
- 2 cuburi concentrat de legume
- Cureti cepele, le toci marunt si le pui la calit in 2 linguri de ulei de masline.
- Speli ciupercile, le toci dupa preferinte si le adaugi in tigaia cu ceapa, in momentul in care aceasta devine sticloasa.
- Condimentezi cu sare si piper.
- Toci marunt cateii de usturoi, ii adaugi in tocanita si lasi pe foc.
- Iei tigaia de pe foc, adaugi o lingurita de boia dulce, amesteci energic pentru a se amesteca bine si pui totul din nou la foc, avand grija sa adaugi si o cana de apa.
- In acest timp, alegi orezul, il speli bine si il pui la fiert in apa cu doua cubulete de concentrat de legume.
- Revenim la tocanita. Dupa 15-20 de minute, adaugi in tocanita rosiile curatate de coaja si date pe razatoare si mai lasi pe foc circa 10 minute.
- Servesti tocanita de ardei cu garnitura de orez.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de ciuperci cu orez "
Va dorim " Pofta Buna ".
Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!
Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
- Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.
Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Nici o reteta populara nu a fost gasita.
Nici un autor popular nu a fost gasit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu