Pulpa de miel impanata
Iti trebuie:
- 1 pulpa de miel
- 1 bucata slanina afumata
- sare
- piper
- usturoi
- 1 pahar vin alb
- untura
- cimbru
- rozmarin
- Speli bine carnea de miel, o condimentezi cu sare si piper, o intepi din loc in loc cu un cutit si o asezi intr-o tava unsa cu untura.
- In fiecare buzunaras asezi cate o bucata de slanina afumata.
- Adaugi in tava cu friptura putina apa, paharul de vin, condimentezi carnea cu cimbru, rozmarin si dai totul, asezi in tava si cateii de usturoi pisati si dai friptura la cuptor pentru circa 2 ore, avand grija sa o stropesti din cand in cand cu sosul format in tava.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pulpa de miel impanata "
Va dorim " Pofta Buna ".
Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!
Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
- Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.
Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Nici o reteta populara nu a fost gasita.
Nici un autor popular nu a fost gasit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu