Clatite chinezesti cu carne si legume-pt.4 portii

Aluat: 60g faina,2 oua,1/2 l.c. sare,40g unt
Umplutura: 400g piept de rata,80g morcovi ,80g pere,50g muguri de soia,20g ghimbir proaspat,40g
alune americane,2 l.s sos de soia,1 leg de ceapa verde sare ,piper p.m.

 
Faina se amesteca cu 125 ml apa,oualele sare.;se ½ din unt si se vor prajii cu cealata ½ .
Carnea se taie felii subtiri ,morcovul se taie felii subtiri .para se taie felii subtiri,se curata mugurii de soia,ghimbirul se da prin razatoare si se amesteca cu sosul de soia,
Intr-o tigaie se topeste pielita de pe piept si in ea se trage carnea,se cond se ad morcovul ,para,sosul de soia,se lasa sa scada dupa care se ad alunele prajite fara grasime ,mugurii de soia,se toarna pe fiecare clatita si pliaza dublu se taie ceapa verde marunt si se presara peste clatite in momentul servirii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu