Ingrediente:
urda (400 g), smintina (2 linguri), unt (50 g), marar, sare.
Mod de preparare
Se pune untul intr-un castron si se freaca cu o lingura de lemn. Se adauga urda trecuta prin sita, smintina, sare dupa gust si se bate bine cu lingura de lemn pina devine ca o crema. La sfirsit se amesteca cu mararul. Se aseaza pe farfuria de servit. Se da forma dorita si se pastreaza timp de 2-3 ore la rece, dupa care se serveste. Cine doreste poate adauga ceapa verde, taiata marunt.
urda (400 g), smintina (2 linguri), unt (50 g), marar, sare.
Mod de preparare
Se pune untul intr-un castron si se freaca cu o lingura de lemn. Se adauga urda trecuta prin sita, smintina, sare dupa gust si se bate bine cu lingura de lemn pina devine ca o crema. La sfirsit se amesteca cu mararul. Se aseaza pe farfuria de servit. Se da forma dorita si se pastreaza timp de 2-3 ore la rece, dupa care se serveste. Cine doreste poate adauga ceapa verde, taiata marunt.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu