Sos Bechamel
Iti trebuie:
Pregatesti asa:
- 100g de unt
- 1 litru de lapte
- 60g de faina
- 40g parmezan
- sare
- piper
- nucsoara.
Pregatesti asa:
- Se topeste untul, se adauga faina si se amesteca energic apoi se adauga laptele putin cate putin amestecand continuu.
- Se condimenteaza si se fierbe la foc potrivit 10 minute sau pana se ingroasa.
- La sfarsit se adauga parmezanul.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sos Bechamel "
Va dorim " Pofta Buna ".
Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!
Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
- Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.
Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Nici o reteta populara nu a fost gasita.
Nici un autor popular nu a fost gasit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu