Ingrediente:
oua (6), patrunjel, piper, sare, pasta de rosii (2 lingurite).
Mod de preparare
Se fierb ouale. In acest caz se prepara un sos de rosii, diluind pasta de rosii cu o ceasca de apa. Intr-un vas, se pun sosul tomat, ouale curatate si patrunjelul tocat. Se lasa in cuptor doua sau trei minute pina cind ouale (care vor fi,evident, curatate) se imbiba bine cu sosul.
Se pot adauga in sosul de rosii bucati de sunca si chiar cascaval.
oua (6), patrunjel, piper, sare, pasta de rosii (2 lingurite).
Mod de preparare
Se fierb ouale. In acest caz se prepara un sos de rosii, diluind pasta de rosii cu o ceasca de apa. Intr-un vas, se pun sosul tomat, ouale curatate si patrunjelul tocat. Se lasa in cuptor doua sau trei minute pina cind ouale (care vor fi,evident, curatate) se imbiba bine cu sosul.
Se pot adauga in sosul de rosii bucati de sunca si chiar cascaval.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu