Covrigei cu chimen
Iti trebuie:
- 500 g faina
- 250 g margarina
- 150 ml iaurt gros
- 2 galbenusuri
- 1 praf de copt
- 1 lingura otet
- chimen
- un praf de sare
- sare grunjoasa
- 150 g cascaval
- Amesteci faina cu margarina lasata la temperatura camerei pana cand obtii un aluat nisipos.
- Adaugi apoi iaurtul, cascavalul ras, sarea si praful stins intr-o lingura de otet.
- Framanti pana formezi un aluat elastic si omogen, il infoliezi in folie alimentara si il pui la rece pentru 40 de minute.
- Intinzi aluatul pe o planseta presarat cu faina, decupezi cu ajutorul formei de covrigei, ii asezi intr-o tava pe care ai pus hartie de copt, ii ungi cu galbenusurile de oua batute cu putina apa, si ii presari deasupra cu sare grunjoasa si chimen.
- Introduci tava la cuptor pentru circa 25 de minute.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Covrigei cu chimen "
Va dorim " Pofta Buna ".
Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!
Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
- Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.
Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Nici o reteta populara nu a fost gasita.
Nici un autor popular nu a fost gasit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu