Iepure la tava
Iti trebuie:
- 1 iepure
- 1 sticla de bere blonda
- 4 felii de bacon afumat
- 5 catei de usturoi
- 2 crengute rozmarin
- 3 foi de dafin
- sare
- piper
- Se portioneaza carnea de iepure si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei.
- Printre bucatile de carne se aseaza feliile de bacon taiate cubulete.
- Se zdrobesc cateii de usturoi si se aseaza in tava impreuna cu foile de dafin si crengutele de rozmarin.
- Se condimenteaza cu sare si se aseaza boabe de piper in tava.
- Se pune in tava si berea, se acopera tava cu folie de aluminiu si se da la cuptor pentru circa 60 de minute.
- Inainte cu 20 de minute ca friptura sa fie gata, dai la o parte folia de aluminiu si lasi friptura sa se rumeneasca frumos.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Iepure la tava "
Va dorim " Pofta Buna ".
Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!
Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
- Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.
Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Nici o reteta populara nu a fost gasita.
Nici un autor popular nu a fost gasit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu