Pulpa de porc in crusta de portocale
Iti trebuie:
- 1,5 kg pulpa de porc
- 4 catei de usturoi
- 1 lingurita sare grunjoasa
- 3 portocale
- 1 lingurita piper zdrobit
- 3 crengute de rozmarin
- 1 legatura patrunjel verde
- 3-4 linguri ulei
- 3 linguri gem de portocale
- Freci pulpa de porc cu sarea grunjoasa si piperul zdrobit, o onfoliezi si o dai la rece pentru circa 2 ore.
- Intr-o tava mare, asezi ulei pe care il incingi si pui pulpa de porc la rumenit circa 20 de minute, avand grija sa rumenesti carnea frumos pe toate partile.
- Pregatesti crusta astfel: razi coaja unei portocale, storci zeama de la toate portocalele, adaugi cateva frunze de rozmarin maruntite, patrunjel tocat marunt si gemul de portocale si amesteci bine.
- Ungi carnea de porc rumenit cu amestecul pregatit, adaugi putina supa de legume in tava, 2 frunze de dafin, restul de rozmarin, acoperi tava cu folie de aluminiu si dai totul al cuptor pentru circa 80 de minute.
- Inainte cu jumatate de ora ca friptura sa fie gata, scoti folia de aluminiu de pe tava, stropesti friptura cu zeama din tava si lasi sa se rumeneasca frumos.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pulpa de porc in crusta de portocale "
Va dorim " Pofta Buna ".
Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!
Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
- Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.
Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Nici o reteta populara nu a fost gasita.
Nici un autor popular nu a fost gasit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu