Moelleux au chocolat
Iti trebuie:
- 7 oua
- 200 g zahar
- 3 linguri faina
- 200 g unt
- 250 g ciocolata amaruie
- Freci spuma ouale cu zaharul pana cand acesta din urma se topeste.
- Adaugi apoi faina in ploaie si amesteci energic pana cand se omogenizeaza.
- Topesti la bain marie untul si ciocolata.
- Torni treptat in amestecul de faina ciocolata topita fierbinte, amestecand usor.
- Torni compozitia in forme mici ramekin, le asezi intr-o tava si dai totul la cuptor incins pentru circa 10 minute, la 210 grade.
- Lasi sa se racoreasca, iar in momentul in care incep sa crape deasupra, le scoti din forme.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Moelleux au chocolat "
Va dorim " Pofta Buna ".
Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!
Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
- Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.
Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Nici o reteta populara nu a fost gasita.
Nici un autor popular nu a fost gasit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu