Musaca de cartofi cu carne

Musaca de cartofi cu carne

Ingrediente:

  • 800 g de cartofi

  • 500 g carne tocata amestec (vita-porc)

  • 2 cepe

  • 1-2 ardei mici

  • optional 1 lingura pasta de tomate

  • 2 oua

  • cascaval

  • branza

  • marar

  • cimbru

  • oregano

  • piper

  • sare

  • ulei

Preparare:
      Se spala cartofii, se lasa in coaja si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierti, se strecoara apa si se curata de coaja. Se taie rondele subtiri. 


      Punem ceapa tocata  la calit in putin ulei, adaugam ardeiul tocat (se poate adauga si o lingura de pasta de tomate).

Lasam putin la foc mic pana se inmoaie ceapa, apoi adaugam carnea si corndimentele (sare, piper, oregano, cimbru) dupa gust.

Amestecam pana se omogenizeaza totul si lasam vreo 10 minute pe aragaz. Dupa ce oprim focul, batem un ou si il adaugam peste carne. 

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu