Ingrediente:
- 800 g de cartofi
- 500 g carne tocata amestec (vita-porc)
- 2 cepe
- 1-2 ardei mici
- optional 1 lingura pasta de tomate
- 2 oua
- cascaval
- branza
- marar
- cimbru
- oregano
- piper
- sare
- ulei
Preparare:
Se spala cartofii, se lasa in coaja si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierti, se strecoara apa si se curata de coaja. Se taie rondele subtiri.
Punem ceapa tocata la calit in putin ulei, adaugam ardeiul tocat (se poate adauga si o lingura de pasta de tomate).
Lasam putin la foc mic pana se inmoaie ceapa, apoi adaugam carnea si corndimentele (sare, piper, oregano, cimbru) dupa gust.
Amestecam pana se omogenizeaza totul si lasam vreo 10 minute pe aragaz. Dupa ce oprim focul, batem un ou si il adaugam peste carne.
Lasam putin la foc mic pana se inmoaie ceapa, apoi adaugam carnea si corndimentele (sare, piper, oregano, cimbru) dupa gust.
Amestecam pana se omogenizeaza totul si lasam vreo 10 minute pe aragaz. Dupa ce oprim focul, batem un ou si il adaugam peste carne.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu